We komen eraan!
Klik hier voor de webversie
25 mei 2017

Schooljaar afronden

De laatste schoolweek van de meiden is aangebroken en dit schooljaar is bijna afgesloten. 
Sarah heeft school goed afgerond en is zelfs “geslaagd” voor haar “Examen Engels” vanuit haar schoolprogramma Engels leren voor kinderen met Engels als tweede taal. Vanuit dit programma moest zij voor de staat Colorado een Engels examen afleggen en dit is gelukt! Dus: Happy Sarah, happy parents!
Lisa heeft deze week toetsen week en vrijdag is zij helemaal klaar met haar tweede jaar op de middelbare school.

Vanuit een paar honderd studenten zijn Lisa en 21 andere studenten uitgekozen om "lid" te worden van de "National Junior Honor Society” op haar school. Enkele weken geleden was haar ceremonie op school en wij als ouders waren natuurlijk van de partij. 

Exit Interview

Deze week heb ik, Jo, nog een “debriefing” (exit interview) gehouden met een Jeugd met een Opdracht collega die na 23 jaar JMEO gaat verlaten. Fijn om samen met haar een intensieve en gezegende tijd binnen JMEO goed af te sluiten. Hier geniet ik zo van om mensen in dit proces van loslaten van taken en verantwoordelijkheden, vrij te zetten in een nieuwe uitdaging en richting in hun leven. 

We komen eraan!

Intussen liggen onze koffers opengeslagen in onze slaapkamers en langzaam wordt er gepakt en gewerkt aan ons avontuur en vertrek naar Nederland. Natuurlijk zijn er altijd van die “last minute” dingen die moeten gebeuren of die er extra bijkomen in de voorbereidingen op ons vertrek.

Zaterdagmorgen 27 mei vliegen de meiden en ik vanuit Denver, via Minneapolis, naar Amsterdam. Zondagmorgen 28 mei landen wij heerlijk op Nederlandse bodem.
Rodney blijft in Colorado als de “dames” naar Nederland gaan. Hij geniet van zijn werk en blijft versteld staan van de aanvragen voor websites voor JMEO Internationaal en bedrijven in Noord Amerika.
We zien er naar uit om velen van jullie weer te zien en te groeten!
Tot gauw!


Lieve groetjes van Rodney, Jolanda, Lisa en Sarah
Sarah moest een werkstuk schrijven over "The Most Important Things". Ze moest drie onderwerpen kiezen en één daarvan ging over de meest belangrijke dingen van Nederland. Haar kijk op Nederland willen we jullie niet onthouden.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Rodney en Jolanda Blevins, All rights reserved.

 
Werkgroep Blevins (V.E.G. Goes):
  • Albert en Lina Harmsen
  • Jan-Kees Karelse
Vragen? Mail gerust [email protected]

Als je ons financieel wilt ondersteunen kan je gift overgemaakt worden op één van de volgende rekeningen (beide zijn belastingaftrekbaar):

1. V.E.G. Goes, Rabobank NL56 RABO 0320 5111 03, inzake J. Blevins-Karelse
2. Jeugd met een Opdracht, te Heerde 
NL38 RABO 0326 5210 62 o.v.v. 2157 Y360 (account number + projectnaam)

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp