Nog enkele dagen en dan ga ik vliegen! Zaterdag land ik op Schiphol na bijna twee jaar weg geweest te zijn. Hoewel ik Rodney en de meiden enorm ga missen, zie ik er stiekem wel heel erg naar uit om weer even terug te zijn in mijn eigen cultuur en land. Maar voor het zover is, willen wij eerst nog delen over onze “happenings” hier in Colorado!

De leiders van de vier JmeO locaties van Colorado Springs

De leiders van de vier JmeO locaties van Colorado Springs

Enkele weken terug zijn wij opnieuw met onze vier JmeO locaties hier in Colorado Springs samengekomen. Dit keer was de eer aan onze Y360 locatie om iedereen te ontvangen voor een tijd van aanbidding en voorbede. Het was even spannend of iedereen wel in het gebouw zou passen, maar met een overloop naar een andere ruimte in ons gebouw konden de overige gasten meekijken en luisteren via een tv scherm. We waren met meer dan 100 JmeO collega’s en studenten samen.

De reden van deze samenkomst was voornamelijk om te bidden voor de financiën van onze JmeO Y360 locatie.

We willen graag het doel bereiken om in April 2015 het resterende bedrag van $250.000 af te betalen en dat het gebouw dan helemaal van Y360 wordt. We willen zien en geloven dat dit “God gegeven” gebouw van ons is, zodra Y360’s hypotheek termijn in 2015 eindigt. Y360 heeft deze huidige locatie in 2010 gekocht en wil het nu graag zo snel mogelijk af betalen. Zodra we volledig in bezit zijn van onze locatie geeft het ons meer financiële ruimte om onze verscheidenheid in bedieningen beter en effectiever tot zijn recht te laten komen. Nu moeten we elk dubbeltje omdraaien om, naast het afbetalen van onze hypotheek, maandelijks genoeg over te houden voor onze mediaprojecten, trainingen, evenementen, webwinkel en noem maar op. Deze bedieningen willen we zo graag vanuit deze mooie locatie blijven doen! We willen een zegen zijn met datgene wat de Vader ons heeft toevertrouwd!

Onze Y360 Locatie - 'God keep this house and all who go in and out'...

Onze Y360 Locatie – ‘God keep this house and all who go in and out’…

Rodney leidt de voorbede tijd

Rodney leidt de voorbede tijd

Vandaar ook aan jullie in Nederland de oproep om er over na te denken (en te bidden!) of jullie maandelijks, of met een eenmalige gift, het werk van (JmeO) Y360 willen ondersteunen. Alle kleine beetjes helpen! We zijn een campagne gestart en hopen zo dat we in April 2015 ons gebouw kunnen af betalen. Lees hier meer over onze campagne: www.y360.org/engage (in het Engels) en hoe jullie iets kunnen betekenen in het realiseren van ons doel. Jullie mogen ook via onze rekeningnummers (zie onderaan!) geld overmaken o.v.v. Blevins/Y360, dan kunnen wij dat hier geven aan Y360. Alvast super bedankt!

 

Onze Vader

Jolanda staat voor de camera

Jolanda staat voor de camera

Afgelopen week heb ik, Jo, mee mogen helpen aan een project voor een kerk hier in Colorado Springs. Deze gemeente werkt aan een serie preken over het Bijbelboek Handelingen. Ze hebben een creatief element in de preek gestopt om Handelingen 2:6 beter toe te lichten. Dit is het gedeelte waar de mensen in Jeruzalem, op de dag van Pinksteren, de discipelen in verschillende talen horen spreken.

“Toen het geluid weerklonk, dromden ze samen en ze raakten geheel in verwarring omdat ieder de apostelen en de andere leerlingen in zijn eigen taal hoorde spreken”. Handelingen 2:6

Er is een video gemaakt, waarin het “Onze Vader” in verschillende talen wordt gesproken. Graag heb ik het “Onze Vader” in mijn moedertaal gesproken, naast de vele andere talen in deze video. Een klein voorproefje op die de grote, stralende dag als Jezus terug komt. Kijk hier: vimeo.com/111547516

 

 

Nederland ik kom eraan!

Nog even en dan sta ik op de Goese markt heerlijk te genieten van een bakkie Kibbeling ha ha! Dit is één van de heerlijke dingen die ik heb gemist en zo naar uit zie om samen met mijn vader te doen. Zelf denk ik dat die twee weekjes in Nederland zo omvliegen, want ik wil veel doen en mensen ontmoeten. Twee zondagen ben ik in mijn thuisgemeente en ik ga enkele dagen naar Heidebeek in Heerde. Op Heidebeek wordt ik door de afdeling “Zendelingen zorg” geëvalueerd en gehoord over mijn eerste (bijna) twee jaar in Colorado.

koffie-inn-nov-2014

De Koffie-Inn – 19 November

In Goes staan er ook nog steeds spullen opgeslagen van voor ons vertrek, hier ga ik doorheen om te kijken wat mee terug in de koffer naar Colorado gaat en wat weggeven kan worden.

Uitnodiging Koffie-inn!

Graag nodig ik jullie ook uit om te komen naar de “Koffie-Inn”, een vrouwengroep van de VEG Goes, waar ik woensdag ochtend 19 nov. van 9.30-11.30 uur mag komen delen over mijn leven en werk in de zending. Deze groep vrouwen van de Koffie-Inn hebben hun samenzijn opengesteld voor iedereen die mij wil horen en zien. Dus ik zeg: Kom gezellig een bakkie doen (met wat lekkers!) en neem de tijd voor ontmoeting en zending! Ik zie uit naar jullie komst! Opgave, Lenie Baaijens info@baaijensdeschilder.nl

Wij hebben op dit moment onze eerste winterse temperaturen van -12c en sneeuw! Wij zijn er klaar voor! Gisterenmorgen was het 19c en binnen enkele uren zakte de temperatuur maar liefst 32c. Da’s KOUD!

Lieve groeten voor jullie allemaal en wat mij betreft tot gauw in Goes of Heerde!